Euxincomputers

LiveZilla Live Help

Aparat foto digital D-SLR Nikon D700 full frame 12.1MP Negru body VBA220AE

Double click pentru a vedea poza

Departeaza
Apropie

Aparat foto digital D-SLR Nikon D700 full frame 12.1MP Negru body VBA220AE

Cod producator: VBA220AE
Cod euxincomputers: 493

Fii primul care evalueaza acest produs.


Trimite unui prieten

Acest produs nu mai face parte din oferta noastra.

Specificatii produs:

Descriere:Aparat foto digital Nikon D700 full frame, body
D700 extinde gama de aparate SLR FX Nikon, incorporand tehnologii de ultima ora si performanta intr-un corp compact. Senzorul extrem de sensibil CMOS de 12.1 megapixeli ofera un interval ISO (extensibil) de 200 pana la 6400 si este dotat cu o unitate pentru auto-curatare si indepartarea prafului. Motorul EXPEED de procesare a imaginii permite capturarea imaginilor cu detalii superbe si gradare a tonurilor la o viteza de pana la 5 fps. Sistemul avansat de recunoastere a scenei asigura expunere de calitate superioara si este imbogatit cu mult apreciatul sistem de focalizare automata in 51 de puncte de la Nikon, care asigura o acuratete extraordinara a urmaririi in conditii de iluminare precare. Functiile de control al imaginii ce pot fi selectate faciliteaza procesarea imaginii in aparatul foto, economisand din timpul alocat post-productiei, iar ecranul LCD cu definitie inalta de 3 inci permite doua moduri Live View si o iesire video
Unitate de declansare de mare precizie si durabila
Testat pe aparate foto asamblate complet, dispozitivul declansator al D700 a fost verificat la 150000 de cicluri in cele mai solicitante conditii. Declansatorul unic Nikon cu diagnosticare proprie monitorizeaza constant operarea declansatorului, confirmand faptul ca actioneaza exact la viteza de declansare dorita. Abaterile sunt corectate automat, mentinand acuratetea vitezei de declansare pentru expuneri mai precise.
O alta functie importanta a D700 pentru calitatea imaginii o reprezinta procesorul de imagine de ultima generatie Nikon EXPEED, tehnologie ce se
regaseste si in D3. Datele bogate capturate cu senzorul CMOS de 12.1 megapixeli a aparatelor foto in Format FX de la Nikon pastreaza un raport ridicat semnal-zgomot prin convertirea A/D de 14 biti si prin diversele stadii de procesare a imaginii pe 16 biti. Aceasta asigura tonuri cu gradatii fine, cele mai mici detalii in umbre si chiar tranzitii continue in zonele puternic iluminate – oferind rezultate de neegalat intr-o multime de situatii de iluminare, fie iluminare buna, cu fundal iluminat sau iluminare slaba.
Sigilare deplina impotriva prafului si umezelii
D700 mai face un pas in protectia impotriva umezelii, prafului chiar si a interferentelor electromagnetice. O serie de inele O aranjate sistematic si meticulos, precum si alte sigilii speciale, impreuna cu constructia de protectie Nikon va permit fotografierea atunci cand camerele cu laser nu sunt in stare.
Corp durabil din aliaj de magneziu
D700 este realizat din aliaje usoare din magneziu, pentru corp, partile exterioare, sasiu si compartimentul oglinzii ceea ce il face durabil si ferm, pentru a proteja tehnologiile avansate din interior si pentru a asigura abilitatea de a evolua in cele mai dure conditii de fotografiere. Nikon efectueaza de asemenea si teste antisoc pentru a asigura o performanta inalta.
Timp de pornire de 0.12 secunde
La fel ca si la celelalte aparate foto SLR digitale Nikon, comutatorul de alimentare al D700 este amplasat in fata declansatorului pentru o actionare naturala si fina. Timpul de pornire a fost redus la 0.12 secunde pentru a fi gata pentru orice situatie de fotografiere.
Mecanismul de echilibrare a oglinzii pentru un timp mai lung de vizualizare
Atunci cand se produce declansarea, oglinda coboara cu viteza foarte mare. Mecanismul unic de mare precizie Nikon de balansare a oglinzii anuleaza vibratia prin absorbtia socului. Rezulta un timp de blocare a vizorului mai scurt si o minimalizare a zgomotului miscarii.
Butonul Functie permite fotografierea imediata in format NEF
D700 dispune de un buton functie ce poate fi folosit pentru a fotografia in format NEF. Atunci cand fotografiati in format JPEG si doriti ca urmatorul cadru sa il fotografiati in format NEF puteti face acest lucru prin apasarea acestui buton, fara a accesa meniul.
Afisarea setarilor aparatului foto usor de vizualizat
Toate setarile sunt usor de vizualizat cu ajutorul ecranului LCD mare de inalta definitie, cu un scris clar si lizibil. Puteti alege intre afisarea informatiilor cu negru pe un fundal alb sau invers. Mai aveti posibilitatea de a seta aparatul foto pe diferite afisaje pentru a se potrivi cu diversele conditii de iluminare, astfel obtinand o vizualizare ideala in orice conditii.
Butonul Info (informatii despre fotografiere)
Prin apasarea butonului Info de doua ori veti fi directionati catre functii utile cum ar fi Controlul imaginii, D-Lighting activ si Reducerea zgomotului.
Vizor mare si luminos
Apropiati-va ochiul de suportul mare circular pentru ochi al D700 pentru a redescoperi placerea vizualizarii prin vizorul aparatului foto. O singura privire prin D700 confirma faptul ca aspectul superior al vizorului este prioritar in manevrarea unui aparat foto cu un singur obiectiv pentru reflexie. Formatul FX de la Nikon precum si prisma pentagonala mare ofera o imagine marita si luminoasa, astfel compozitia este realizata cu precizie in orice conditii de fotografiere. Mai mult, D700 este construit in asa fel incat permite fotografilor profesionisti sa confirme vizual focalizarea, indiferent daca este vorba de focalizare automata sau manuala.
LCD de 7.5 cm (3 inci) cu 920000 puncte
Monitorul color LCD cu rezolutie mare ofera o redare luminoasa, clara a imaginilor cu o marire de pana la 27x (imagini mari in format FX), pentru confirmarea precisa si imediata a imaginii. Fiecare LCD al D700 este reglat individual pentru a oferi performante consistente si extraordinare de afisaj.
0.04 secunde timp de raspuns al declansatorului
D700 functioneaza la fel de rapid ca dumnea voastra, permitandu-va sa captati toate acele momente precise pe care le doriti. De aceea, am redus timpul de intarziere a declansatorului la o valoare de top in industrie de 0,04 secunde (Principii CIPA). Pur si simplu realizati compozitia si veti capta fiecare miscare a subiectului – foarte important atunci cand fotografiati subiecti in miscare rapida.
Fisiere curate de la ISO 200 pana la 6400
Raportul ridicat semnal-zgomot al D700 contribuie la realizarea de imagini curate si clare pe o gama variata de setari ISO. Gama standard a D700 cuprinde valori intre ISO 200 si ISO 6400, indiferent de setarea aleasa, D700 ofera o calitate incredibila a imaginii. Acum, puteti alege setari ISO ridicate fara ezitare avand siguranta ca imaginile vor avea un nivel scazut de zgomot. Iar cand conditiile o cer puteti opta si pentru ISO scazut la 100 sau ridicat la 12800 sau chiar 25600.
D-Lighting activ
Regleaza automat zona dinamica atunci cand contrastul este prea mare si va permite sa pastrati detalii in zonele luminate puternic, cum ar fi cerul sau cercurile luminoase din jurul soarelui, precum si detalii din zonele umbrite. D700 foloseste noul D-Lighting activ de la Nikon, ce intervine automat atunci cand este cazul, astfel incat il puteti lasa pornit stiind ca va fi activat doar atunci cand conditiile impun acest lucru.
Garantie 24 luni.

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.Specificatii tehnice:
Fabricant:Nikon
Tip: camera DSLR
Model: D700 Body
Cod producator:VBA220AE
Culoare: Negru
Tip card memorie CompactFlash (Tip I, compatibil UDMA)
Interfata USB 2.0
Iesire audio/video NTSC sau PAL
Baterii EN-EL3e Li-ion
Dimensiuni 147 × 123 × 77 mm
Greutate 995 g
Accesorii incluse Acumulator reîncărcabil Li-ion EN-EL3e, Încărcător rapid MH-18a, Cablu USB UC-E4, Cablu video EG-D100, Curea pentru aparat foto AN-D7001, Capac pentru corp BF-1A, Capac cuplă accesorii BS-1, Capac monitor LCD BM-9, CD-ROM Software Suite
*Accesoriile furnizate pot diferi ín funcţie de ţară sau de zonă
Senzor
Rezolutie senzor 12.1 Mpixeli
Dimensiune senzor 36 x 23.9 mm
Tip senzor CMOS
Sensibilitate ISO 200 la 6400
Procesor imagine EXPEED
Rezolutii imagine Format FX: 4.256 x 2.832, 3.184 x 2.120, 2.128 x 1.416
Format DX: 2.784 x 1.848, 2.080 x 1.384, 1.392 x 920
Format fisiere NEF (RAW), TIFF (RGB), JPEG
Obiectiv
Stabilizare imagine Doar cu obiective cu tehnologie VR
Expunere
Compensare expunere ±5 EV în paşi de 1/3, 1/2 sau 1 EV
Balans alb Auto (balans de alb TTL cu senzor principal de imagime şi senzor RGB de 1.005 pixeli)
Pot fi presetate şapte moduri manuale cu reglare fină
setare a temperaturii culorii
bracketing balans de alb: 2 la 9 expuneri în paşi de 1, 2 sau 3
Viteza declansare 1/8.000 - 30 s
Fotografiere continua 5 fps
Blitz
Tip blitz TTL
Ecran/Vizor
Tip vizor Tip SLR cu pentaprismă nivel privire fix
Ecran tip B BriteView Clear Matte VI cu puncte AF suprapuse şi linii ghidaj pentru încadrare
Aprox. 95 % (vertical/orizontal)
Dimensiune si tip ecran 3
Garantie:24 luni
Model D700 full frame 12.1MP Negru body
Producator Nikon

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.